تجربه آسیب فندومی از آیدل‌های کره‌ای

BTS، نفوذ بین نوجوانان، آسیب شناسی، آگاهی بخشی

 

سلام علیکم
بنده مبلغ حوزه علمیه هستم و چند سالی هست که برای تبلیغ در زمینه مباحث فرهنگی و اعتقادی به روستایی محروم در استان اردبیل میروم، چند نفر ثابت دارم، دوتا از متربیان که دانش آموز هستن برای امتحانات نهایی ترم رفته بودن یه شهر نزدیک در یک خوابگاه بودن، می‌گفتن یکی از دخترا یهویی حالش بد شد طوری که ما فکر کردیم داره جون میده و میمیره ، دست و پا خشک شده دهن کف کرده، انگار سکته کرده، میگه بعد اینکه اورژانس اومد و آرامبخش و دارو و درمان کردن و رفتن وقتی دلیل حالش رو از پرسیدیم گفته بوده انگار در اینستا در پیج یکی از این خواننده‌های BTS دیده که میخواد کلا کناره گیری کنه و بره و این دختر از شدت علاقه به اون خواننده به حالت مرگ افتاده بوده!!!
وقتی از خانواده دختر درمورد این حالتش میپرسن خواهرش میگه که برای اینکه آروم باشه و به این حالت نیفته خانواده گاهی بهش اطمینان میدن که می‌بریم کره تا اون خواننده رو ببینه!!
قسمت جالب قضیه اینه که این دختر در یک روستای دور افتاده و کوهستانی زندگی میکنه!!
تحلیل:
سبک لباس پوشیدن و آهنگ‌ها و طرز خوانندگی و رقص های آیدل‌های کره ای شبیه موزیک ویدئو های غربی و آمریکایی است که علاوه بر ترویج نمادهای شیطان پرستی و حمایت از همجنسگرایان، قبح همجنسگرایی را در نظر نوجوانان از بین می‌برد.
همچنین این مدل خوانندگی و مدل لبلاس و چهره باعث علاقه افراطی و کورکورانه نوجوانان به این گروه‌ها می‌شود و این علاقه افراطی باعث خیالپردازی دختران نوجوان درباره خواننده ها شده و خودشان را همسر یا پارتنر خواننده‌های مرد کیپاپ تصور می‌کنند.
به طور کلی یکی از موضوعات مهم در بحث ترویج انحرافات و توسعه آن، بحث تولید داستان‌هایی با محتوای انحرافی است. داستانهای تخیلی که محتوای آن خیلی از موارد مسائل غیراخلاقی و همجنس‌گرائی است، توسط طرفداران BTS تولید می‌شود و در فضای مجازی در دسترس نوجوانان می‌باشد و اثرات سوء خود را بر روان و ذهن آنان می‌گذارد. این اثرات هم از ناحیه همجنسگرایی و هم از ازجهت عشق به جنس مخالف آسیب زننده است که نمونه این آسیب در داستان دختر دبیرستانی در یکی از دورترین قسمت‌های کشور بیان شد.
بهترین روش مواجهه با این امر در مرحله اول ایجاد آگاهی از واقعیت این فضا و آسیب‌های آن است و در مرحله بعدی تولید محتواهای جایگزین برای این نوع محتواها می‌باشد.
نویسنده: فاطمه اخوان، طلبه رشته کلام اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *