رویای تشکیلات بهائی برای ایران پس از جمهوری اسلامی

تشکیلات بهائی امید شمس فرهاد ثابتان چهره‌سازی سیاسی

سرویس رسانه‌ای فارسی بهائی (PersianBMS) در برنامه‌های ۱۲ اردیبهشت خود، موضوع «عدالت انتقالی» را محور قرار داده و با دعوت از فرهاد ثابتان (اقتصاددان و کارشناس بهائی) و امید شمس (نویسنده و منتقد ادبی، با عنوان کارشناس حقوق بین‌الملل) به تبیین مفهوم و مسیر دستیابی به این نوع عدالت پرداخته است.

این رسانه وابسته به تشکیلات بهائی، «عدالت انتقالی» را مجموعه‌ای از تدابیر و فرآیندهایی می‌داند که پس از عبور یک جامعه از دوران خشونت گسترده، نقض حقوق بشر و حکومت‌های دیکتاتوری، آن را به سوی صلح، دموکراسی و ثبات هدایت می‌کند تا زمینه‌ای برای ساخت آینده‌ای عادلانه‌تر فراهم شود.

در کنار گفت‌وگو با کارشناسان مذکور، این برنامه سخنان برخی از بهائیان را که خود را قربانیان تبعیض و خشونت در ایران معرفی می‌کنند، پخش کرده و هدف خود را ارائه راهکارهایی برای تحقق «عدالت در ایران آینده» عنوان کرده است.

تشکیلات بهائیت که از مهر ۱۴۰۱ آشکارا موضع‌گیری‌های سیاسی خود را علنی کرده و چهره‌ای تقابلی با جمهوری اسلامی ایران به خود گرفته، اکنون با بهره‌گیری از مفاهیمی همچون «دوران گذار» و «عدالت انتقالی»، رویای خود برای ایران پس از جمهوری اسلامی را پیگیری می‌کند. آنان با تکرار این ادعا که «به‌دنبال انتقام نیستند»، تلاش دارند آینده‌ای مطلوب را با محوریت حضور فعال خود در ساختار جدید قدرت به تصویر بکشند.

پیشنهاد خواندنی  ویژگیهای چهارگانه فرقه ضاله بهائیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *